Genomineerden SmartPort Scriptieprijs 2018 bekend!

Genomineerden SmartPort Scriptieprijs 2018 bekend!

28 mei 2018 | Nieuws

SmartPort reikt tijdens het Rotterdams Havenevenement op donderdag 7 juni, de SmartPort Scriptieprijs 2018 uit; de prijs voor beste masterscriptie (TUD of EUR) over een havengerelateerd onderwerp. De genomineerden voor de Scriptieprijs; zijn inmiddels bekend en de jury, de bestuursleden van SmartPort, bepalen de uiteindelijke winnaar van de SmartPort Scriptieprijs 2018.

De genomineerden voor de SmartPort Scriptieprijs 2018 zijn;

Christian Kaps; Erasmus Universiteit Rotterdam; 
Titel scriptie: “Towards better warehouse efficiency distinction through Cross-efficiency measurement”

Johann Barlach; Erasmus Universiteit Rotterdam
Titel scriptie: “Evaluating External Data Sources for E-commerce Risk Management at Dutch Customs”

Stefan Gerrits; TU Delft
Titel scriptie: “Feasibility Study of the Hub and Spoke Concept in the North Sea: Developing a Site Selection Model to Determine the Optimal Location” 

Benieuwd welke talenten gekozen worden op donderdagavond 7 juni? Iedereen die werken en leren in de Rotterdamse haven, of de genomineerden een warm hart toedraagt, is van harte welkom! De haven van Rotterdam zit boordevol talent! Van student tot havenman, van havenwerker tot manager, van promovendus tot bestuurder. Tijdens de lustrumeditie van het Rotterdams Havenevenement 2018 op donderdag 7 juni worden de talenten gekozen die bijdragen aan het succes van de Rotterdamse haven. Meld u nu hier aan!

Meer informatie: Joan van Winsen, tel. 010-4020338