‘Tune in’ op dinsdagochtend 17 november 2020 voor de SmartPort online Summit. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de bedrijven in de haven nog ‘traditioneel’ opereert en innoveert; Innovaties waarbij het huidige proces of product worden geoptimaliseerd. Maar naast deze incrementele innovatie, vragen bijvoorbeeld de energietransitie en digitalisering ook om radicale innovatie. Nieuwe markten en samenwerkingen, nieuwe grondstoffen en processen, artificiële intelligentie.

Wat is er nodig om echt het verschil te maken, hoe neem je jouw organisatie hier in mee en krijgt ook sociale innovatie een plek. Hoe doen we dat in Rotterdam? We hebben een mooie line-up van gamechangers die radicaal innoveren zoals Vopak, DHL en Kotug. Denk, luister en ga in gesprek met de toekomstmakers van de Rotterdamse haven.

PROGRAMMA
09.00 ontvangst online in de SmartPort Lobby
09.15 – 11.15 online programma SmartPort Summit

Dit evenement is alleen toegankelijk op uitnodiging. Wil je ook aanwezig zijn, maar heb je de uitnodiging niet persoonlijk ontvangen? Stuur dan een email naar info@smartportsummit.nl met jouw gegevens.

Tot 17 november!
Team SmartPort