Workshop Talking Trucks & Multimodaal Transport Expo D.D. 21 April 2022

Workshop Talking Trucks & Multimodaal Transport Expo D.D. 21 April 2022

Op donderdag 21 april delen wij graag de resultaten van SmartPort onderzoek ‘Talking Trucks‘, tijdens de jaarlijkse Multimodaal Transport Expo in Breepark Breda. Om 14.30 uur geven wij in samenwerking met TNO de Workshop Talking Trucks.

In het onderzoek Talking Trucks is door TNO, in samenwerking met SmartPort, Van Berkel Logistics & DHL Global Forwarding, onderzocht of er toegevoegde waarde is op het moment dat vrachtwagens zelf keuzes maken. Keuzes door hun individuele voorkeuren te berekenen en onderling informatie uit te wisselen. Het rapport is hier te downloaden.

We presenteren de resultaten van drie praktijkproeven waarin zelforganiserende vrachtwagens zijn vergeleken met het werk van een planner en gaan in gesprek over de resultaten; is zelforganiserende logistiek van meerwaarde in vergelijking met de traditionele werkwijze, waar planners de sleutelfiguren zijn tijdens dit proces? Is deze technologie ook voor andere modaliteiten toepasbaar en zijn er vervolgvragen voor onderzoek?

Multimodaal Transport Expo 22′
Vanuit het Breepark in Breda organiseert Nieuwsblad Transport in samenwerking met Flows op 21 april 2022 van 9.00 – 18.00 uur de Multimodaal Transport Expo. Transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse markt krijgen op de beursvloer de kans om zichzelf te presenteren. Nieuwsgierig naar de innovaties die je de komende 10 jaar kunt verwachten op het gebied van multimodaal vervoer? Kom langs (SmartPort stand 6.403) en we vertellen je er graag meer over.

Je kunt je t/m donderdag 21 april aanmelden voor de Multimodaal Transport Expo 22′

Datum

apr 21 2022
Expired!

Tijd

14:30 - 15:00

More Info

Register

Locatie

Multimodaal Transport Expo 22'
Breepark Breda
Registreren