ToGrip Consortium Workshop

Op 26 april is er een consortium workshop georganiseerd, voor het ToGrip project. Bij het onderzoek ToGrip wordt met verschillende partijen verkend wat de mogelijke effecten zijn van spitsmijden door vrachtverkeer.  Vragen zoals: wat is het effect als vrachtverkeer buiten de spits gaat rijden?  Welke invloed heeft het spitsmijden op bedrijfsniveau? Wat zijn de kosten en baten? Welke financiële ondersteuning is effectief?

Binnen het ToGRIP-project worden logistieke processen en de verkeersafwikkeling integraal geanalyseerd op basis van grote hoeveelheden verkeersdata en logistieke data om inefficiënties op te sporen. Zo kunnen we begrijpen wat de potentie is van een combinatie van logistieke en verkeersmanagementmaatregelen. Spitsmijden voor vrachtverkeer is eén van de maatregelen die in detail wordt onderzocht.

De workshop is voor de consortiumleden van het onderzoek. Wil jij graag meer weten over dit project  neem contact op met SmartPort – Anique Kuijpers, projectontwikkelaar Smart Logistics.

Datum

apr 26 2021
Expired!

Tijd

13:00 - 14:00