Boekingsplatform_SmartPort_Communitysessie

PLATO Kick-off

Nieuw onderzoeksproject PLATO van start
Op dinsdag 12 april vond de kick-off van een nieuw onderzoeksproject plaats dat mede door SmartPort wordt gefinancierd. Het project richt zich op Platforms en digitale transformatie in de logistiek en heeft het acroniem PLATO als projectnaam gekregen.

De kick-off stond in het teken van kennismaking van de projectpartners. Het consortium bestaat uit de volgende partijen: TNO (projectleider), Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Tilburg, Havenbedrijf Rotterdam, Evofenedex,  Transport en Logistiek Nederland, Royal Flora Holland,  Fourkites, Shippeo, Big Mile en SmartPort.

Daarnaast werden er enkele presentaties gegeven over de context en belang van het project (Havenbedrijf Rotterdam), projectuitvoering (TNO), voorbeeld van de ontwikkeling van digitale platform (Royal Flora Holland) en uitkomsten van onderzoek naar logistieke platforms in de Verenigde Staten (Universiteit Tilburg). Daarmee is een inspiratievolle start gemaakt van het project en een goede basis voor de samenwerking en uitvoering van het project.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Datum

apr 12 2022
Expired!

Tijd

15:00 - 17:00

Locatie

Live
bij SmartPort