Online Workshop CHAIN

Op donderdag 28 oktober van 10.00 – 12.00 uur organiseren wij de online workshop CHAIN. In het project CHAIN is door TNO en Smartport, samen met partners uit de markt, een strategie voor de periode 2030-2050 opgesteld voor de Rotterdamse regio om de transitie naar e-fuels vorm te geven. E-fuels bieden, naast biobrandstoffen, goede mogelijkheden om zwaar transport te verduurzamen.

In Rotterdam bevindt zich het op één na grootste brandstofcluster ter wereld. Daarnaast is Rotterdam een belangrijke mondiale logistieke hub, die van grote betekenis is voor de Nederlandse economie. De vraag is, hoe de transitie naar duurzame brandstoffen in het Rotterdamse havengebied eruit zal gaan zien. Hoe kunnen bedrijven hun huidige positie behouden? Welke nieuwe kansen liggen er om deze positie te versterken? En hoe ziet het tijdspad met de benodigde te zetten stappen om dit te bereiken er uit?

Tijdens deze online workshop op 28 oktober presenteren wij de concept resultaten van het project en gaan we graag met jou in gesprek over de resultaten. Wil je deelnemen? Meld je dan aan via de aanmeldbutton. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk de link voor deelname.

Datum

okt 28 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 12:00

More Info

Aanmelden

Locatie

Online, Microsoft Teams
Aanmelden