Boekingsplatform_SmartPort_Communitysessie

Online sessie Boekingsplatform – Digitale platformen in de expeditiemarkt

Een wolf in schaapskleren of een zegen?

De containertransportmarkt is groot. Jaarlijks gaan miljoenen containers de wereld rond. Online boekingsplatforms hebben deze markt sterk veranderd. Wie nu een lading de wereld over wil sturen, tikt wat gegevens in, checkt de opties en kosten en reserveert een container.  Zo regel je in no time het gewenste transport.

TNO heeft, in opdracht van SmartPort en in samenwerking met RSM/EUR, de impact onderzocht van boekingsplatforms op de expediteursmarkt en welke ontwikkelingen invloed hebben in de toekomst.
Voor dit onderzoek zijn expediteurs en andere experts gevraagd hoe zij deze marktontwikkelingen zien. Blijft er ruimte voor expediteurs die maatwerk en service leveren? Rukken de boekingsplatforms verder op? Wat doe je dan als expediteur, welke strategie kies je voor je bedrijf?

De resultaten zijn inmiddels gepubliceerd, download deze hier. Daarnaast organiseren wij graag, in samenwerking met Fenex en Evofenedex, een communitysessie waar we de resultaten presenteren en de kans creëren hier actief op in te gaan.

Deelname aan de sessie is niet meer mogelijk, de inschrijvingsdatum is verstreken. Nog vragen? Neem dan contact op met Joan van Winsen.
E-mail: joan.van.winsen@smartport.nl  of via tel. 010-4020338.

Deze sessie wordt georganiseerd door:

        

Datum

feb 11 2021
Expired!

Tijd

15:30 - 17:00

Locatie

Online, Microsoft Teams