Stage bij SmartPort!

Stage bij SmartPort!

2 sep 2019 | Nieuws

*** NIEUWE VACATURE – Stage  – Reputatie onderzoek Communicatie bij SmartPort ***

Omschrijving
Ben jij die enthousiaste student die SmartPort naar the next level wilt helpen? Wij zoeken een stagiaire, voor 4 – 6 maanden voor het opzetten en uitvoeren van een reputatie onderzoek voor de afdeling Communicatie.

Het betreft een reputatieonderzoek voor SmartPort – een nulmeting. Aan de hand van o.a. interviews met stakeholders, behaalde succesverhalen en het gemeten sentiment bij onze events, moet de reputatie gemeten worden – SmartPort bestaat, in de huidige vorm, sinds 2015. De eerste jaren hebben wij flink gewerkt aan onze naamsbekendheid en willen wij nu, na 4 jaar, graag zien hoe het met onze reputatie gesteld is. Dit onderzoek zou dus over enige tijd herhaald moeten worden. De stage opdracht is een reputatie onderzoek / nulmeting voor een wetenschappelijk kennisplatform. Begeleiding aanwezig (Communicatiemanager)

Kennis/vaardigheden/ervaring/competenties stagiaire
Bij SmartPort doen we het nét even anders. We willen dat een stagiaire deel uitmaakt van het (kleine) team en focus heeft op het einddoel van zijn of haar opdracht. Jij wilt een bijdrage leveren en dat doe je enthousiast en met humor. Je snapt de basisvaardigheden die nodig zijn voor het uitvoeren van deze opdracht en je bent bekend met de huidige modellen binnen communicatie en marketing. Je brengt kennis mee en aarzelt niet om ook die kennis te delen, zodat wij ook nog wat van jou kunnen leren!

Start
02-09-2019
Einde
31-12-2019

Beoogde achterliggende (bedrijfs)doelstelling
Nulmeting reputatie SmartPort – helder beeld van de huidige reputatie van SmartPort en een plan van aanpak o.b.v. de resultaten

SmartPort is een samenwerkingsverband van het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs, Gemeente Rotterdam, Erasmus Universiteit, TUDelft, Deltares en TNO. Wij richten ons op gezamenlijk gedragen wetenschappelijk onderzoek en leveren kennis. Kennis dat moet leiden tot de versnelling van de innovaties in de haven. Werk je mee aan onze toekomst?

Vragen? Neem contact op met Joan van Winsen – tel. 010-4020338