Op donderdag 6 juni 2019 vindt de zesde editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. De haven van Rotterdam zit boordevol talenten die allen bijdragen aan het succes van de haven van Rotterdam. Deze avond zetten wij een aantal van deze talenten in het zonnetje. SmartPort mag dit jaar wederom de SmartPort Scriptieprijs uitreiken. De drie genomineerde zijn:

Jeroen Timmermans
Scriptietitel – Barge processing, a design study to a blockchain solution for a congestion free port

Emma de Koning
Scriptietitel – Optimizing Europe-Asia container routing with transshipment


Wijnand IJzermans
Scriptietitel – Terminal Design Optimization, Adaptive agribulk terminal planning in light of an uncertain future

(op de foto’s vlnr)

Tijdens het Rotterdams Havenevenement worden meerdere prijzen uitgereikt. Deze avond zijn er winnaars binnen maar liefst vijf categorieën, te weten;

– Jong Haventalent, titel voor de ambitieuze young professional met eigen visie op de haven;
– SmartPort Scriptieprijs, prijs voor de universitaire student met de beste maritieme scriptie;
– MCR-prijs, prijs voor de meest talentvolle laatstejaars mbo’er in opleiding;
– Havenwerker van het Jaar, titel voor de operationeel medewerker die uitblinkt in collegialiteit en resultaat;
– Beste Havenidee, nieuwe prijs voor hbo-studenten die een innovatief idee of toepassing ontwikkelen en uitvoeren voor de maritieme sector.

Het Rotterdams Havenevenement is voor iedereen die de genomineerden, en werken en leren in de Rotterdamse haven een warm hart toedraagt.  De avond start om 19.00 uur met een ontvangst. Om 19.30 uur start het programma aan de Lloydstraat 300 Rotterdam. Het Rotterdams Havenevenement wordt aangeboden door Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group en mede mogelijk gemaakt door Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging, SmartPort en RDM Centre of Expertise.

Wilt u er ook bij zijn? Meld u aan via deze link . Heeft u vragen over het Rotterdams Havenevenement? Stuur ons een email via havenevenement@stc-r.nl of bel 010 44 86 446.