GEANNULEERD
vanwege het corona virus is besloten dit event voor nu te annuleren

Save the date!
Rotterdams Havenevenement 4 juni 2020

De haven van Rotterdam is een dynamische, internationale omgeving waar vele talenten bijdragen aan het succes van deze wereldhaven. Tijdens de zevende editie van het Rotterdams Havenevenement zetten wij een aantal van deze haventalenten in de schijnwerpers. Namens alle partners nodigen wij u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Samen vieren wij de feestelijke bekendmaking van de winnaars van:

  • de MCR-prijs;
  • het Beste Havenidee;
  • de titel Jong Haventalent;
  • de titel Havenwerker van het Jaar;
  • de SmartPort scriptieprijs.

Vanaf 19.00 uur bent u welkom in het STC-gebouw aan de Lloydstraat 300 in Rotterdam. Het programma start om 19.30 uur. Omstreeks 21.15 uur sluiten wij het programma af en heffen wij het glas tijdens de borrel. De officiële uitnodiging met meer informatie en de eerste finalisten volgt later.
Noteert u alvast donderdagavond 4 juni in uw agenda of meld u direct aan en blijf op de hoogte via onze Facebookpagina: Rotterdams Havenevenement
Graag tot 4 juni!

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten en volgen wij de maatregelen. Mocht dit t.z.t. onverhoopt betekenen dat het Rotterdams Havenevenement niet doorgaat dan informeren wij u hierover. 

Op de foto hierboven: Winnaars 2019 v.l.n.r.: Koen Jellema  (Jong Haventalent), John Steinbrecher (Havenwerker van het Jaar), Dylan Dijkhuizen (Beste Havenidee), Deniz Koyuncu (MCR-prijs) en Emma de Koning (SmartPort scriptieprijs).

Het Rotterdams Havenevenement is een initiatief van STC Group, Deltalinqs en Havenbedrijf Rotterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging, SmartPort en RDM Center of Expertise – Hogeschool Rotterdam.