10YRDM ROTTERDAM
DE INNOVATIE HOTSPOT IN DE ROTTERDAMSE HAVEN BESTAAT 10 JAAR

10YRDM is hét event van nieuwe technologie voor haven & stad gericht op inspiratie en innovatie. Het moment om te netwerken en uw relaties uit te nodigen voor het speciale innovatie business programma en het 10YRDM Future Flux Festival in de Onderzeebootloods. Bezoek de Port of Rotterdam Innovation Lounge en kom in contact met het Rotterdamse innovatienetwerk van kennisinstellingen, bedrijven, investeerders en beleidsmakers.

In 10 jaar is RDM Rotterdam uitgegroeid tot de plek waar onderwijs en bedrijfsleven samenwerken aan innovaties op het gebied van Energietransitie, Digitale Transformatie, Maakindustrie en Human Capital. Deze innovaties worden tastbaar in een aantal bijzondere programmaonderdelen. SmartPort organiseert tijdens dit event de Truck Platooning game workshop. Neem deel en ervaar actief de effecten van het toepassen van Truck Platooning.

Meld u aan, nodig uit en check regelmatig de app die u kunt downloaden na aanmelding. In aanloop naar 4 juli wordt het programma verder gevuld met interessante keynote sprekers, interactieve sessies en TechArt crossovers. Check hier de link naar de aankondiging en blijf op de hoogte.

THE FUTURE ANCHORS HERE