De Nederlandse (haven)infrastructuur is al 7 jaar op rij uitgeroepen tot de beste van Europa (World Economic Forum). Het Havenbedrijf Rotterdam heeft als ambitie om Rotterdam deze positie te laten behouden en uit te bouwen. De grootste uitdaging hierbij is het onderhoud en de versterking van de huidige kades en steigers. Naast het Havenbedrijf zijn er echter een tiental andere natte asset owners actief in Rotterdam die met deze uitdaging te maken hebben. SmartPort brengt graag deze asset owners bij elkaar om van elkaar te leren en (mogelijk) gemeenschappelijke uitdagingen te formuleren.

Bent u al bezig met innovatieve manieren om uw risk based inspections efficienter uit te voeren? Wat zijn voor u de grootste uitdagingen rond asset-management? Dat zijn de vragen voor de genodigden aan deze communitysessie op 25 november vanaf 15.00 uur.  We willen leren van elkaars ervaringen en vaststellen waar nog onderzoek naar nodig is, met presentaties van Peter Bos (Shell Global Solutions) en Egbert van der Wal (Havenbedrijf Rotterdam) en genoeg ruimte om te netwerken.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel deelnemen? Stuur een email met uw gegevens aan joan.van.winsen@smartport.nl .