Een nieuw ontwikkeld product of dienst wordt niet gelijk omarmd. Daar is acceptatie en implementatie voor nodig. Vooral wanneer innovaties plaats vinden in een breder ecosysteem. In de logistiek van de Rotterdamse haven zijn technologische en business model innovaties momenteel hot. Wat is er nu nodig om zo’n innovatie te doen slagen? Het onderzoeksproject INDEEP van de Erasmus Universiteit en TU Delft, heeft met steun van SmartPort en NWO, onderzoek gedaan naar de voorwaarden om succesvol te innoveren . Het resultaat is een toolbox die ingezet kan worden bij implementatietrajecten.

Benieuwd naar deze innovatie toolbox? Op donderdagochtend 23 januari organiseren we de communitysessie Indeep. Bart Kuipers, Haveneconoom Erasmus Universiteit, neemt ons mee in de uitkomsten die in de afgelopen twee jaar onderzoek hebben geleid tot deze unieke toolbox.  Professor Jan van den Ende, hoogleraar Management van Technologie en Innovatie RSM, gaat in op een tool gericht op ‘Ecosysteem Innovatie’ en Natassa Roukouni, postdoc Researcher RSM, ligt een door de TU Delft ontwikkeld serious game toe.
Na deze ochtend ben je volledig op de hoogte van de mogelijkheden van deze toolbox en klaar om deze direct toe te passen in je eigen omgeving en daarmee de innovaties van morgen te versnellen.

Aanmelden kan via joan.van.winsen@smartport.nl o.v.v. communitysessie Indeep. In de bevestiging wordt de locatie en het programma verder toegelicht. Vragen? Neem contact op met SmartPort tel. 010-4020338.